Berna Kılıç
Dilara Alkaç
$ DOLAR → Alış: 32,24 / Satış: 32,37
€ EURO → Alış: 34,79 / Satış: 34,93

‘MÜZİĞİN SESİ AÇILSIN’

Kazım Tokuç
Kazım Tokuç
  • 10.02.2021
  • ‘MÜZİĞİN SESİ AÇILSIN’ için yorumlar kapalı
  • 132 kez okundu

 

İnsan yaşamı için   bulundukları yerleşim alanları çok önemlidir . Bu günlerde durum çok daha önemli hale geldi. Koronavirüs salgınından sonra insanların yaşam şartları tamamen değişti. İnsanlar yaşadıkları kent ve kırsal alanlarda maddi ve manevi yönden oldukça kötü günler geçiriyorlar .

Diger Avrupa ülkeleriyle bir kıyaslama yapacak olursak , ülkemiz hala aşı sorunu yaşıyor . Aşılama çalışmaları ağır gidiyor. Yetmiş yaş grubu üzerine hala sıra gelmedi. 65 yaş üstü ise beklemede . Bu durumda ilk aşıyı olan grupların ikinci aşıyı olmaları için 28 günlük bekleme süreleri de dolmak üzere . İkinci aşıda tehlikeye girebilir .. Corona aşısında yalnız Çin aşısına odaklanmamız ,diğer aşı üreticileriyle anlaşma yapılmamasından yeterli aşı temini yapılamadı.

Pandemi döneminde insanların yaşam zorlukları ortaya çıkarken , insanların yaşam tarzlarından beklentilerinin yerine getirilmesinde Belediyelerin önemli olduğu ortaya çıkıyor . İnsanların yaşamlarını sürdürdüğü yerleşim alanlarındaki yöneticilerin ,Belediyelerin önemi bir kat daha ortaya çıkıyor. Bazı belediyelerin Corona günlerinde yaptıkları yöresel etkinliklerde takdir edici .

Her zaman ilklere imzasını atan Bodrum Belediyesi bir yenisini daha gündeme getirdi . 14 Şubat Sevgililer gününde “ MÜZİĞİN SESİ AÇILSIN “ Programı yapıyor . Koronavirüs salgınından en çok etkilenen meslek gruplarından olan müzisyenler, Bodrum Belediyesi’nin organizasyonu ile 14 Şubat Sevgililer Günü özel programında seyirci ile buluşacaklar. Salgın günlerinin başından bu yana farklı etkinliklerle yerel sanatçılara destek olan Bodrum Belediyesinin, düzenlediği “Müziğin Sesi açılsın” programıyla bir ilke daha imza atıyor Bodrum belediyesi ..

Bodrumda  müzisyenlere destek olmak ve Bodrum halkının sevgililer gününde yöresel sanatçıları dinleme olasılığı bulmaları için Başkan Ahmet Aras’ın da bizzat katıldığı 14 Şubat Sevgiler Günü’ne özel, “Müziğin Sesi Açılsın” sloganıyla başlatılan çalışma devam ediyor .. Proje  kapsamında 87 grup, 300 sanatçıyla hazırlanan programın çekimleri sürüyor.

Çekimleri devam eden program, 14 Şubat Sevgililer Günü saat 14.00’de Bodrum Belediyesi sosyal medya hesapları ile Bodrum Kent tv ‘den yayınlanacak. Üç bölüm halinde yayınlanacak olan bu özel programın diğer bölümleri ise aynı gün saat 18.00’de ve 22.00’de yine ekranlarda olacak.