Berna Kılıç
Dilara Alkaç
$ DOLAR → Alış: 32,49 / Satış: 32,62
€ EURO → Alış: 34,60 / Satış: 34,74

MUĞLA’YA YAKIŞMIYOR !

Kazım Tokuç
Kazım Tokuç
  • 23.01.2023
  • MUĞLA’YA YAKIŞMIYOR ! için yorumlar kapalı
  • 201 kez okundu

 

Türkiye’nin en uzun sahillerine sahip ,Turizmin gözbebeği aynı zamanda Ormanları, Tarımıyla Tarihi ve Kültür Varlıklarıyla ilgi odağı olan bir Turizm bölgesidir Muğla . Muğla bölge olarak  ekonomiye önemli katkısına karşın bekleneni alamayan bir il durumundadır .

Bütün bunlara rağmen geçenlerde Muğla’nın  Menteşe ilçesinde yaşanan bir olayı yerel gazetelerde okuyunca şok oldum…. Şimdi sıkı durun ,haber noktasına virgülüne dokunmadan aynen şöyle.

 “Muğla’da Süper Amatör Ligde mücadele eden Düğerek Güneşspor, Milas Gençlikspor maçında tuvalet krizi yaşandı. Düğerek Güneşspor’un 3-0 kazandığı karşılaşmada statta taraftarlar tuvalet sıkıntısı yaşadı.

Düğerek Güneşspor stadında taraftar tuvaleti bulunmasına rağmen kilitli olması taraftarı isyan ettirdi.
Taraftar talebi üzerine Menteşe Belediyesi stada seyyar tuvalet gönderdi.

Tuvalette su bulunmaması ise taraftarı çileden çıkardı. Her hafta aynı sorunu yaşayan taraftarlar, hem stat görevlilerine hem de belediye yetkililerine sitem etti.
Taraftarlar, “Her Düğerek maçına geldiğimizde aynı sorunu yaşıyoruz. Tuvaletle ilgili sıkıntı her hafta devam ediyor. Çevrede evler var. İhtiyacımızı araç aralarında görüyoruz. Böyle sorumsuzluk olmaz. Çözüm bekliyoruz.”

Muğla’da yaşayan bir gazeteci olarak Düğerek gibi Menteşe’nin en önemli mahallesinde maçların oynandığı Stad’ da tuvalet yok mu? Var olduğu söyleniyor. Neden birileri tarafından kilitleniyor. Sorumlusu kim? Gençlikspor İl Müdürlüğümü yoksa Belediyemi? Amatör maçların oynandığı hem de Muğla gibi bir ilde Tuvaletleri kilitleyeceksiniz. Sonra Belediye size bir seyyar tuvalet gönderecek. Ondada su yok . Olacak şey değil . Bu tuvalet olaylarından sonra Muğla valiliği neden olaya el koymadı? Koydu da basın mı bilgilendirilmedi? MUĞLA’YA YAKIŞMIYOR.