Berna Kılıç
Dilara Alkaç
$ DOLAR → Alış: 32,24 / Satış: 32,37
€ EURO → Alış: 34,79 / Satış: 34,93

ZORLA MÜSLÜMANLIK

Metin Cangör
Metin Cangör
  • 06.12.2022
  • ZORLA MÜSLÜMANLIK için yorumlar kapalı
  • 124 kez okundu

 

Değerli okurlar Almanya’da televizyonlar İran’daki ”Ahlak Polisi” gibi acaip bir şeyden 

bahsediyor ve herkes eksiksiz eleştiriyor.

Bunun manası zorla ahlakı ileri sürerek müslümanlık oluyor ve birçok insanı müslümanlıktan uzaklaştırıyor. Ahlak Polisle değil, önce ailede başlar sonra İlkokulda devam edip öğretilir.

Ama bütün bu eleştirileri yaparken neden bu tip ülkelere bir şey uygulanmıyor diye bir soru da soruluyor.

Yani bugünkü iletişim devrinde her ülke kendi iç işlerini istediği gibi yönetecek, kimse karışmayacak. Yani ahlak polisi kuracak veya başka polis teşkilatı kurup halkınıezecek ve buna dünya seyirci kalacak…

Bunu Almanlar istemiyor. Bizede aynı şey yapıldı Yahudilere kötü muamele yapıp onları konsentrasyon kamplarına koyduk, kimse almadı sonra Gestapo adı ile Polis teşkilatları kurduk  öldürdük ve bizi darmadağın ettiler diyorlar. O zaman kendi iç işlerini bu şekilde yöneten ülkelere de dünyanın süper güçleri birlikte hareket etmeli diye siyasete baskı yapıyorlar.

En basiti ambargo koymak, tüm yedek parça ve hertürlü satışları ve alımları durdurmak, benzin,doğalgaz, mazot satmamak veya kısıtlamak.Avrupa Birliği bunu yaparsa bu gibi yönetimler bu şekilde halkı ezemez düşüncesinde Almanlar.

Almanyada bugün koalisyonla Sosyal Demokrat Parti hükumette ancak bu konuda hepsi sanki aynı düşüncedeler.

Bugün Avrupa Birliği İrandan çok büyük miktarda ithalat ve ihracat yapıyor.  Bunları durdurduğu an bu ülkenin ekonomik durumu çok sarsılabilir, bu da hükumet değişikliği demektir. 

Genelde Almanların istediği kendilerine yapıldığı gibi savaşla değil ama iç işlerini zor kullanarak yöneten ülkelere ambargo koymak ve ithalat, ihracat yapmamak ve yaptırmamak.

Bu şekilde tüm demokrat ülkeler birlikte hareket ederlerse bu ülkelerin yönetimleri ayaklarını denk alacaklar düşüncesindeler.Son günlerde Alman basını bu işle uğraşıyor ve televizyonlarda tartışılıyor.

NOT: Federal Hükumetin kararı ile Almanya’da bütün emeklilerde bu ayın ortasında 300,–Euro = 6000,–TL akaryakıt destek pirimi alacaklar. Toplam ödenecek 6,4 Milyar Euro.