Berna Kılıç
Dilara Alkaç
$ DOLAR → Alış: 32,24 / Satış: 32,37
€ EURO → Alış: 34,79 / Satış: 34,93

MUHALEFET MUTLAKA GENÇLEŞMELİDİR

Metin Cangör
Metin Cangör
  • 28.07.2021
  • MUHALEFET MUTLAKA GENÇLEŞMELİDİR için yorumlar kapalı
  • 90 kez okundu

 

 

Değerli okuyucular yapılan çeşitli araştırmalarda Muhalefetin oylarının bilhassa ekonomik kriz nedeni ile yükseldiği bildiriliyor. Bunu tamamen tarafsız yurtdışı ciddi araştırma kurumlarıda bildiriyor.  Yani şüphe yok.

Ancak bugünkü bilhassa Anamuhalefet yani CHP ve diğer Muhalefet Saadet Partisi çok yaşlı. Bazı Belediye Başkanları 70-80 yaşındalar. Bu yaşta lider olmak isteyenleri genç nesilin seçmesi oldukça zor görülüyor.Unutmayalım dijital çağdayız…Pandemi istatistiklerinde gördük 84 Milyon’da sadece %5 yani 5-6 Milyon 65+ yaşlı kalmış, yaşlı nüfus bitmiş.

Demek istediğim kalan bu yaşlı kişiler ellerinde sopa ile başta durup gençlere dikte etmeyi bıraksınlar…Bilhassa CHP’nin bugüne kadar kaybettiği bütün seçimler ve referandumların temelinde yatan en büyük gerçek yaşlı/genç faktörüdür. AKP’nin en büyük avantajı da budur.

Bugünkü Bakanlar Kuruluna bakın Cumhurbaşkanı ve MS Bakanı dışında 65 yaş üstünde hiç kimse yok, hepsi genç. İstanbul ve Ankara Belediye Başkanları Melih Gökçek ve Kadir Topbaş bile istifa ettirildi.

CHP öne çıkan üst kadro ise Özgür Özel haricinde oldukça yaşlı.Saadet Partisi Başkanı da 75 yaşına yakın, istişare komitesi Başkanı Oğuzhan Asiltürk nerede ise 80’i devirmiş.

Allah hepsine uzun ömür versin ama bu Sayın kişiler kendi yerlerine hiç gençleri yetiştirmedikleri görülüyor.İYİ Parti en genç kadrosu olan Muhalefet Partilerinden biri ve kısa sürede %15’lere yaklaşmış durumda. Diğer yaşlı parti MHP ve oyları her geçen gün düşüyor.

Herşey açık ve net  görülüyor.  Önümüzdeki seçimler gençlerin. Gençler kazanacak, hiç şüpheniz olmasın. Z kuşağı olarak adlandırılan nesil Türkiye’nin geleceğidir…