Berna Kılıç
Dilara Alkaç
$ DOLAR → Alış: 32,14 / Satış: 32,27
€ EURO → Alış: 34,80 / Satış: 34,94

SALONLAR LEBALEP DOLU

Metin Cangör
Metin Cangör
  • 26.03.2021
  • SALONLAR LEBALEP DOLU için yorumlar kapalı
  • 99 kez okundu

 

 

 

Parti kongreleri kapalı salonlarda lebalep dolu yapılırken, açık havada futbol seyircisi neden yok?  Ben doktor değilim, işin uzmanı değilim ama mantık yürütürseniz bunun yanlış olduğunu görüyorsunuz.

Enfeksiyon hastalıkları uzmanlarına soruyorum onlarda açık havanın daha sağlıklı olduğunu ve kapalı salonların çok tehlikeli olduğunu söylüyorlar. Şimdi bu parti kongrelerinin tamamen yanlış olduğu kesinleşti…

Tıp uzmanlarının nerede ise oybirliği ile kapalı salonlarda bu şekilde toplanmanın salgın için hiç iyi olmadığını,hatta maçlara açık havada seyirci alınmasının çok daha iyi olduğunu beyan eden açıklamaları var.  Buna rağmen birbiri arkasına kapalı salonlarda bu gibi toplantılar yapıp sonrada halktan kurallara uymalarını beklemek acaba doğru mu? Siyasi partilerin halka örnek olmaları gerekmez mi?

 

Milli takım boş tribünlere oynuyor, profesyonel kulüpler boş tribünlere oynayıp bankalara borçlanıyorlar…Bu normal gibi görünmüyor…Salgın yönetiminde bir yanlışlık yokmu sizce?  Hani eskiler sık söylerdi, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu…Binlerce insanı kapalı bir salona topla, sonra maçları açık havada seyircisiz oynat…

Herkes veya büyük çoğunluk aşı olmuş olsa anlarım ama daha %12 ancak aşılanmış…Şimdi bunu gören cahiliye servisi elemanları ne düşünürler?

Düğünlerde, asker uğurlamalarında, sünnetlerde onlar lebalep dolu, biz neden değiliz diye sormazlar mı?Söyleyin de bilelim…Ne cevap verirdiniz?